'Jouw unieke talent en drive bepalen de volgende stap in jouw loopbaan'

Coaching

Je hebt een stevige positie die vraagt om wendbaarheid en jezelf door ontwikkelen.

Misschien ben je al veel bezig met je persoonlijke ontwikkeling en wil je de puntjes op de i zetten. Of ben je de afgelopen jaren door een combinatie van carrière, gezin, hypotheeklasten of andere verantwoordelijkheden het contact met jouw drijfveren en talenten kwijtgeraakt. Misschien wordt je door een reorganisatie gedwongen om nieuwe stappen te zetten.

Tijdens een coachtraject zetten we de automatische piloot uit. We creëren ademruimte en tijd om te reflecteren op wat echt wezenlijk belangrijk voor jou is. We brengen (opnieuw) jouw talenten en drijfveren in kaart. Maar ook je angsten, je dromen en onzekerheden. Wat houdt je tegen om je volle potentieel te leven?

We maken in de gesprekken gebruik van zelfreflectie, maar ook van testen zoals drijfverenonderzoek, de Big Five persoonlijkheidsonderzoek, MBTI en de loopbaanankertest behoren tot de mogelijkheden.

Je leert vanuit persoonlijk leiderschap regie te voeren over jouw loopbaan- en levenspad.

Omdat elke vraag en elk verhaal uniek is, start een coachtraject altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt bij dawn_inc terecht voor kortere trajecten van een paar sessies , maar ook voor langere trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsvraagstukken of outplacement.

Bel, mail of app voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


We are dawn_inc
what drives your career?