'Richting in jouw loopbaan dankzij verbinding met je persoonlijke doelen'

Persoonlijke Verbinding en Zakelijk Resultaat!

Dawn Henderson is oprichter en eigenaar van dawn_inc, een samenwerkingsverband van professional coaches en trainers. Wat ons bindt is jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied.

Als coach, trainer en mediator was ik jaren werkzaam voor verschillende maatschappelijke organisaties. Sinds 2009 begeleid ik professionals, teams en organisaties in het realiseren van doelen, het (door) ontwikkelen van talent en het ruimte creëren voor waarde gedreven leiderschap.

Ik ben psycholoog, sociaal-economisch historica en gecertificeerd mediator. Ik ben geschoold in systemisch werk en bekijk elke vraag, cliënt en opdrachtgever vanuit die systemische visie. Daarnaast heb ik mij doorontwikkeld in Mindfullness Based Cognitive Therapy, Transactionele Analyse, Provocatief Coachen, Voice Dialogue en NLP.

Mijn focus ligt bij werkgerelateerde vraagstukken, waarbij ik altijd vanuit holistisch perspectief naar een vraag luister. Dit betekent dat ook jouw persoonlijk verhaal aan bod komt. Waar kom je vandaan? Wat heeft je gemaakt tot wie je nu bent? Waar ben je naar op weg? Ik zoek naar de vraag achter de vraag en luister naar het verhaal dat nog niet verteld is.

Ik werk nauw samen met een aantal zeer ervaren coaches en trainers. Daarnaast werk ik waar nodig samen met een fiscalist (mn bij ondernemersvraagstukken), mediators (bij arbeidsconflicten), een eerstelijns psychologe en een EMDR specialist/psychiater voor overleg in geval van trauma of medicijngebruik.

Zie ook mijn LinkedIn


- Apart from having an open mind, great listening skills and a pleasant personality, Dawn is very good at spotting breakthrough solutions and opportunities. She is creative and can think outside the box without loosing her audience -

Marijn Wiersma ESG Manager at Arise Pty Ltd

We are dawn_inc
what drives your career?