'Jouw unieke talent en drive bepalen de volgende stap in jouw loopbaan'

Teamontwikkeling

De effectiviteit, het plezier van medewerkers en het resultaat dat zij behalen, wordt altijd bepaald door het niveau van de onderlinge samenwerking.

Teamontwikkeling betekent dat je samen kritisch én opbouwend gaat kijken naar die samenwerking. Soms gaat het om een bevlogen team dat nieuwe tools nodig heeft om de 'next step' te gaan maken. Soms gaat het om een team dat vast zit in patronen waar niemand zich prettig bij voelt.

Bij dawn_inc kijken we altijd met een systemische bril naar een team. Dit betekent dat alle leden bijdragen aan de status quo van het team en dat alle leden nodig zijn voor een groeisprong. Om dit inzichtelijk te maken werken we graag met organisatieopstellingen. Ervaring in grote en kleinere (internationale) bedrijven, maakt dat we snel een passend aanbod kunnen doen voor korte of langere duur bestaand uit teamcoaching en trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en samenwerking. MBTI testen, drijfverentesten of andere psychologische testen kunnen onderdeel zijn van het aanbod.

Dawn Inc verzorgde teamcoaching en - training bij Sanofi, Corbion, Exact, KPN, Bureaus Jeugdzorg en verschillende MKB's. In samenwerking met JBBX verzorgde dawn_inc teamcoaching bij de NS en het ministerie van justitie. Wil je graag weten wat we voor jouw team kunnen betekenen?

Bel, app of mail vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek!